Startside

Om Old Millennium

Racen Mastiff

Vores hunde

Hvalpe

Links

 

Hvem er vi!

De tobenede i vores lille familie består af Karina Cantzler Christensen, arbejder som klinikassistent på en dyreklinik og Jesper Bruhn Christensen, som er selvstændig med et transportfirma. I jan. 2011 fik vi en dejlig søn, Lasse. Derudover består vores familie af 4 mastiffer og en fransk bulldog. Vi bor i hus på landet, hvor vores hunde løber frit omkring og alt vores fritid går primært med hundene.
Vi vil ikke have flere hunde end vi kan have inde i huset og samtidig vil flere hunde jo også betyde mindre tid til den enkelte hund. Alle vores hunde bor inde i huset hele tiden. Dvs ingen "kennel-hunde".

 

 

 

 

 

 

 

 

Millennium Mastiffs anno feb. 2003

 

 

Begyndelsen

Vi faldt pladask for denne race, da vi i 1995 besøgte en opdrætter, som havde 3 mastiffer og efter godt et års tålmodig søgen efter en hvalp, fandt vi en dejlig tæve, som vi dog lige måtte til Norge for at hente, da der ikke var nogen hvalpe i Danmark på det pågældende tidspunkt.
Det var ikke meningen at vi skulle blive opdrættere på det tidspunkt, men Emma udviklede sig godt og vores interesse for racen var blevet så stor, at vi besluttede os for at blive opdrættere.
Vi udstiller også af og til, men er ikke "titel-jægere", dog er der én udstilling som vi ALTID er med på og det er Dansk Mastiff Klub's årlige Mastiff-show, for det er altid en hyggelig begivenhed.

I 1999 fik vi kennelmærket "Millennium Mastiffs". Det er i 2009 blevet ændret til "Old Millennium", idet vi
på sigt gerne vil opdrætte Fransk Bulldog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi og ikke mindst hundene, modtager gerne besøg hvis I er interesseret i at møde en mastiff. Det er vigtigt at man ser mastifferne i de hjemlige omgivelser for at kunne danne sig det fulde indtryk af racen.
Vi bor: Brovejen 43, 9620  Ålestrup
Ring inden og aftal nærmere på tlf 28121939

 

 

Millennium Mastiffs anno 2005

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores avlsmål:

Det er en svær og temmelig dyr hobby at opdrætte mastiffer p.g.a sjældenheden af racen, men det er vores store hjertesag. Vores målsætning er, at lave sunde, racetypiske mastiffer med et godt temperament. Især ligger vi stor vægt på typen. Vi avler efter den gode "gammeldags" engelske type, som er massiv og kraftig og ikke så langbenet, som eksempelvis den amerikanske type, som kan have tendens til at være Grand Danois-lignende.
Vi lægger også STOR vægt på at få forskellige blodlinier i vores avl, hvilket er af stor betydning for mastiffen som race, da det er en antalsmæssig lille race. DERFOR INGEN MATADORAVL. (læs mere om begrebet ved at klikke på ordet)

  • Vi avler kun et kuld når vi synes vi har noget godt at bidrage med til racen (god tæve/god han) og ikke blot fordi vores tæver kan !!!
     
  • Vores hunde bliver ikke betragtet som udstillings- og avlsobjekter, men først og fremmest som en del af vores familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Email: postmaster@mastiffkennel.dk eller  Mob. 28121939