Startside

Om Old Millennium

Racen Mastiff

Vores hunde

Hvalpe

Links

Højt elsket og dybt savnet.

Disse hunde er desværre ikke hos os mere:

 

 

Millenniums Maxine of Achates

I efteråret 2013 havde vi den store sorg at måtte sige farvel til vores elskede Maxi (Millenniums Maxine of Achates) efter kort tids sygdom med nyreproblemer. Hun blev godt 9 år gl. Maxi var en utrolig stærk dame, både fysisk og mentalt, en personlighed uden lige. Vi savner hende utrolig meget og hun vil ALDRIG blive glemt. Heldigvis lever hun videre i hendes fantastiske afkom, hvor vi selv er så heldige at have en datter (Fiona) og 2 børnebørn, Norma og Amber i huset efter hende. Farvel vores elskede DRONNING MAXI. For evigt i vores hjerter.

Læs mere om Maxi her

 

 

 

 

Millennium Mastiffs Zeus

I slutningen af marts 2011 måtte vi tage afsked med vores elskede Zeus. Han blev 12 år gammel og var mæt af dage.
Zeus var fra vores første kuld. Han har en helt speciel historie, læs mere om ham her.

Vi savner dig så ufattelig meget, Zeus. Du har efterladt et stor potetryk i vores hjerter og vi vil for altid huske dig. Farvel gamle dreng......

 

 

 

 

 

 

 

 

Millennium Mastiffs Fiona

Vores elskede og kærlige Fiona blev desværre kun 8 1/2 år. Vi mistede hende i nov. 2015 alt for tidligt. Hun var en frisk senior indtil hun desværre fik en slem lukket livmoderbetændelse og selvom hun straks blev opereret, kom hun sig aldrig over operationen, da hendes nyrer havde taget skade og 9 dage efter operationen måtte vi opgive kampen og lade hende få fred.

Farvel smukke kærlige Fiona. Altid elsket og altid savnet.

 

 

 

 

Millennium Mastiffs Davina

I juni 2012 måtte vi desværre sige farvel til vores højt elskede Fine. Hun blev knap 9 år gammel. Hun var en særdeles flot og velgående veteran, men desværre fik hun problemer med nyrerne i uhelbredelig grad.

Alle vores mastiffer er/var noget helt specielt og Fine var bestemt ikke nogen undtagelse. Vi savner hendes skøre og finurlige væsen utrolig meget. Hun var så god og rolig som dagen var lang og havde aldrig mødt en fremmed. Alle blev taget godt imod af Fine.

Se mere om Fine her

 

 

 

 

 

I juli 2005 mistede vi desværre vores vidunderlige Gaia:

En morgen var hun bare sovet ind.  Det var et stort chok selvom der forud havde været et kortere sygdomsforløb, hvor den endelige diagnose aldrig helt blev fundet. Dyrlægerne mente at hun enten havde fået en blodprop eller hun havde en svulst i centralnervesystemet.
Vi nænnede ikke at få hende obduceret, da hun lå og så meget fredfyldt ud.

Vi savner hende forfærdelig meget !!

 

 

Old Millennium Java

Et par dage før julen 2012 havde vi den ufattelige store sorg at miste vores lille Java. Hun blev kun 5 mdr gammel.
Hun var sovet ind om natten og det var et kæmpe chok for os, da der ikke havde været noget forudgående sygdom. En grundig obduktion, samt undersøgelse af vævsprøver på et laboratorium gav os desværre ingen svar på hvorfor vores fantastiske Java kun skulle blive 5 mdr gammel. Alt var normalt. En tragedie og sorg som har været svært at komme igennem for os.

Java var datter af vores Millennium Mastiffs Fiona og Terenzios Balthazar. Hun var en skøn lille humørbombe, altid glad og højt energi. Vi savner dig lille Java.......

 

Terenzios Balthazar

Farvel til en ægte "Gentle Giant".
Vi mistede alt for tidligt vores elskede store dreng Terenzios Balthazar, Basse. Han blev kun godt 7 år gammel og indtil den skæbnesvangre dag hvor han blev syg, havde han aldrig fejlet noget. Han blev akut syg og mindre end et døgn senere døde han. Det var så forfærdeligt og hektisk og han har efterladt et stort savn. Heldigvis er han blevet far til nogle skønne mastiffer og hans aner lever videre.
Læs mere om Basse her

 

 

 

 

 

 

 

Lidt om Millennium Mastiffs Gaia:  
Hun var datter af vores første mastiff Emma og fra kuldsøster til Zeus. Hun var en glad og livlig pige, der havde sine små finurlige vaner, som kun en mastiff kan have!!  
Gaia var en skøn mastiff og klarede sig altid godt på udstillinger. Hun har haft 2 kuld hvalpe og er mor til vores Millennium Mastiffs Davina (Fine).
Født : 26.02.1999
Mor: Emma
Far: House of Wonderdog Mozart
HD: B   AA: 0

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har mistet vores højt elskede Emma !

Søndag d. 14.12.2003 måtte vi desværre sige farvel til Emma. Hun havde svulster i mælkekirtlerne, som desværre bredte sig. Hun blev kun 7,5 år.

Vores kærlige, smukke og altid glade Emma har en helt speciel plads i vores hjerter - for altid !

Farvel Emma.........

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidt om Emma:
Emma er fra aug. '96 og importeret fra Norge. Hun er vores første mastiff og dermed også grundlæggeren i vores lille "kennel".  Hun var en dejlig tæve med et ægte mastiff-temperament, rolig, tillidsfuld og kærlig. Hun var altid glad og tilpas, også overfor fremmede og børn. 
Hun vejede ca. 80 kg og var en flot og racetypisk mastiff med gode bevægelser og klarede sig fint på udstillinger. Hun elskede mad, socialt samvær og at komme med på turer.
Hun har fået 2 kuld flotte kuld hvalpe, begge gange med  House of Wonderdog Mozart som far og er mor til Gaia og Zeus,  og mormor til Fine.
 

 

 

 

 

 

 

Farvel Boss!

I slutningen af august 2005 måtte tage den meget tunge beslutning og sige farvel til Boss. Han blev kun 4 1/2 år, men fra han var 10 mdr. gammel har vi vidst at han nok ikke ville blive ret gammel. Han havde dysplasi i begge albuer og her på det sidste blev det værre.
Det var en meget svær beslutning, men også den rette. Vi savner vores dejlige store hyggebamse meget.

Lidt om Kratovskiy Ataman, i daglig tale Boss, var en import fra Rusland. Han blev født d. 30.01.2001 og kom hjem til os 10 mdr. gammel.
Boss var meget stor og utrolig knogle-kraftig. Han vejede over 100 kg. Han havde et fantastisk sind, altid glad og utrolig rolig og afbalanceret. 
Desværre havde Boss svær dysplasi i sine albuer og hans hofter var heller ikke for gode, så derfor blev han naturligvis ikke brugt i avl, men han var vores dejlige store "nusse-bamse", som trods alt fik nogle gode men alt for få år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Email: postmaster@mastiffkennel.dk eller  Mob. 28121939